Lysp

Software development

Η οικονομική λύση για το ξεκίνημα της μικρής επιχείρησης >>

παραγγελιοληψία >>
εμπορική αξιολόγηση και προώθηση >>
τιμολόγηση >>

Φορητές λύσεις για...
Μετατρέπουμε την ιδέα σε λύση >>
Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων ERP

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες CRM σε ένα ενιαίο περιβάλλον, για την σωστή οργάνωση, λειτουργία και παραγωγικότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η φιλοσοφία του προϊόντος βασίζεται στην θεμελιώδη προϋπόθεση ότι το σύνολο είναι καλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Δίνει στις επιχειρήσεις την δυνατότητα να επιτύχουν παγκόσμιας ποιότητας απόδοση με τη βελτίωση των διαδικασιών τους και τη βελτιστοποίηση των πόρων τους. Βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδέουν τα τμήματά τους, να χρησιμοποιούν και να αξιολογούν την πληροφορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παίρνουν αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες CRM σε ένα ενιαίο περιβάλλον, για την σωστή οργάνωση, λειτουργία και παραγωγικότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία του προϊόντος βασίζεται στην θεμελιώδη προϋπόθεση ότι το σύνολο είναι καλύτερο από το άθροισμα των μερών του. Δίνει στις επιχειρήσεις την δυνατότητα να επιτύχουν παγκόσμιας ποιότητας απόδοση με τη βελτίωση των διαδικασιών τους και τη βελτιστοποίηση των πόρων τους. Βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδέουν τα τμήματά τους, να χρησιμοποιούν και να αξιολογούν την πληροφορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παίρνουν αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι μια λύση για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό όλων των τμημάτων της επιχείρησης. Αποτελείται από ποικίλα υποσυστήματα που συνδέονται μεταξύ τους για να πετύχουν: επιχειρησιακό προγραμματισμό, οικονομικό προγραμματισμό, προγραμματισμό παραγωγής, προγραμματισμό έργων κ.α. Τα αποτελέσματα από αυτά τα συστήματα ενσωματώνονται στις οικονομικές εκθέσεις, όπως το επιχειρηματικό σχέδιο, η έκθεση προγραμματισμού αγορών, ο προϋπολογισμός, η διακίνηση, η διαχείριση αποθεμάτων, ο υπολογισμός κόστους έργων και άλλες.

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι μια συνολικά ενσωματωμένη λύση λογισμικού που σχεδιάστηκε με σκοπό να αφήσει τις επιχειρήσεις να ανταλλάξουν τα βασικά στοιχεία μεταξύ της διοίκησης, του οικονομικού τμήματος, του τεχνικού, του HR και των άλλων λειτουργικών τμημάτων καθώς και με τους προμηθευτές και με τους πελάτες. Θεωρητικά, και συχνά στην πραγματικότητα, αυτή η ανταλλαγή παράγει την καλύτερα ενημερωμένη διαχείριση, τις αποδοτικότερες διαδικασίες, το χαμηλότερο κόστος, και τα υψηλότερα κέρδη. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της εφαρμογής πετυχαίνετε την βελτίωση των διαδικασιών και την βελτιστοποίηση των πόρων. Τέτοια βελτιστοποίηση οδηγεί σε μια υψηλή απόδοση της επένδυσης μέσω της εξοικονόμησης κόστους, της αύξησης κερδοφορίας, και της μείωσης του χρόνου διεκπεραίωσης εργασιών.

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι μια λεπτή έκφραση του αναπόσπαστου μεταξύ της επιχείρησης και της τεχνολογίας της πληροφορίας. Βοηθά την επιχείρηση να αποκτήσει οργάνωση διαδικασιών και λειτουργιών, να επιτύχει την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, να εντοπίσει τους προβληματικούς τομείς λειτουργίας και να σχεδιάσει τις κινήσεις για την βελτίωση και την ανοδική της πορεία.

Το LYSP AUDIT E.R.P. είναι προσαρμόσιμο στις επιχειρησιακές απαιτήσεις σας. Η τεχνολογία της πληροφορίας αυτοματοποιεί τις διαδικασίες, που περιλαμβάνονται στη σπονδυλική στήλη της επιχείρησής σας. Είναι επομένως επιτακτικό ότι αυτή η τεχνολογία πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τους στρατηγικούς στόχους σας και να προσαρμοστεί στις μελλοντικές απαιτήσεις σας.

Πλεονεκτήματα - Οφέλη

  • Προσαρμόσιμο λογισμικό. Αναπτύσσεται, προσαρμόζεται και εξελίσσεται στις επιχειρησιακές σας ανάγκες και μετατρέπεται σε μια custom made εφαρμογή.
  • Εφαρμογή που ενσωματώνει την 30ετή εμπειρία και τεχνογνωσία της LYSP στην ανάπτυξη λογισμικού, την μελέτη εγκαταστάσεων και την ποιότητα υποστήριξης.
  • Γρήγορη έναρξη λειτουργίας (έτοιμη παραμετροποίηση, μετάπτωση δεδομένων από προηγούμενη εφαρμογή).
  • Λειτουργικό και εύχρηστο interface. Προσαρμόζεται βάσει των αναγκών του χρήστη, διαθέτει πολλαπλούς τρόπους εμφάνισης και εύρεσης στοιχείων, βοηθητικά μενού με δεξί click, αντιγραφές και επικολλήσεις κειμένων από διάφορες εφαρμογές, προσομοιώνει λειτουργίες χειρισμού Dos για εύκολη προσαρμογή των χρηστών (π.χ λειτουργία με πληκτρολόγιο και mouse, εκτέλεση εντολών με Function Keys εκτός από το toolbar), κ.α.
  • Υψηλό επίπεδο προστασίας με ορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης χρηστών.
  • Κόστος κτήσης βάσει των αναγκών της δικής σας επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος αγοράς περιλαμβάνει μόνο τις ενότητες που αφορούν τις δικές σας ανάγκες και όχι κάποιων συνόλων συστημάτων που καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεστε με λειτουργίες και κόστος που δεν αφορά την επιχείρησή σας.

 

Lysp Audit ERP Modules

 

 

Lysp Audit Essential
Αποτελεί την οικονομική πρόταση της LYSP για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωσή τους.

>>

Lysp Audit Advanced
Απευθύνεται στις μικρές αναπτυσσόμενες και μεσαίες επιχειρήσεις που ζητούν ένα δυνατό εργαλείο διαχείρισης πληροφοριών.

>>

Lysp Audit Logistics
Οργανώστε απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους και θέσεις. Διαχειριστείτε πολλαπλά επίπεδα συσκευασιών (παλέτα, κιβώτιο, δέμα κ.ο.κ.).

>>

Lysp Audit Service
Οργανώστε το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της επιχείρησής σας σε κάθε φάση λειτουργίας του: από την τηλεφωνική κλήση, την παραλαβή, την συντήρηση έως και την επισκευή.

>>

Lysp Audit Μισθοδοσία
Είναι μια πλήρως παραμετροποιημένη και αυτοματοποιημένη εφαρμογή η οποία λειτουργεί σε ένα φιλικό και εργονομικό περιβάλλον εργασίας.

>>

Image gallery